Skip to content

Апартамент
MareliS Luxe Port

Апартаментът предлага всичко необходимо за удобен и приятен престой. В просторната дневна можете да се релаксирате на удобния разтегателен диван и да се насладите на отдиха си. Напълно оборудваната кухня ви позволява да си приготвите любимите си ястия по всяко време. Двете спални с две двойни легла осигуряват комфортно настаняване за четирима гости. Апартаментът разполага с две бани, което е удобство особено за големи компании или семейства. Освен това, двата тераси предлагат прекрасна гледка, където можете да се насладите на свежия морски въздух и красивите гледки към околната местност.

Тази комуникативна локация е идеална за разнообразни забавления и разходки. Само на пет минути разстояние можете да се насладите на плажа, красивата Морска градина, живописното Морско пристанище и оживеният Център на града. В близост до апартамента се намира и Забавният парк „VarnaFunPort“, който предлага безброй забавления за деца и възрастни.

Независимо дали търсите спокоен семеен отдих или искате да организирате фирмено събитие, този апартамент е перфектният избор. Очакваме ви с отворени врати и се надяваме да създадем незабравими спомени за вас и вашите близки или колеги.