Skip to content

MareliS Skies Apartment 3

MareliS Skies Apartment е позициониран в Topola Skies Resort. Апартамента е напълно обзаведен и предлага всички удобства за превъзходна почивка.От терасата се разкрива красива гледка ,която спира дъха. Като наши гости можете да се възползвате от атракционите на комплекса напълно безплатно- 4 басейна,спа и паркинг. Със зет планер достигате до екзотичен плаж за секунди.

Около комплекса се простира прекрасна природа и спокойствие, които създават идеалната атмосфера за релаксация и отмора. В студиото ще откриете комфортно пространство, оборудвано с всичко необходимо. Има уютен кът за спане, функционална кухня и модерна баня. Балконът предлага чудесна гледка към околността и е перфектното място за изпитване на спокойствието и хармонията на това место.

С нашето внимание към детайлите и гостоприемство, ние се стремим да осигурим нашите гости с незабравимо преживяване. Разнообразните удобства и уникалната локация на студиото го правят идеален избор както за семейна ваканция, така и за почивка с приятели. Нека ви посрещнем в MareliS Skies Apartment е позициониран в Topola Skies Resort. Апартамента е напълно обзаведен и предлага всички удобства за превъзходна почивка.От терасата се разкрива красива гледка ,която спира дъха. Като наши гости можете да се възползвате от атракционите на комплекса напълно безплатно – 4 басейна,спа и паркинг. Със зет планер достигате до екзотичен плаж за секунди. и да ви осигурим незабравими моменти в сърцето на природата и морето.