Skip to content

Апартамент
MarsseliS Luxe Port

Апартаментът MarsseliS Luxe Port предлага изключителни удобства и се намира в привилегирована локация във Варна. Само на 700 метра от него може да откриете Варненската опера, като на по-малко от 1 километър разстояние се намира и кметството на Варна. Това прави апартамента идеален за гости, които искат да се насладят на културните и историческите забележителности на града.

Апартаментът е разположен на 7 километра от прочутия Евксиноград, което предлага допълнителни възможности за развлечение и откриване на прекрасната природа в околността. Също така, на само 100 метра от апартамента може да посетите Римските бани във Варна, които са известни със своите термални извори и релаксираща атмосфера.

Апартаментът е с една спалня и е оборудван с климатик, телевизор с плосък екран и функционална кухня, което го прави подходящ за удобен и приятен престой. Гостите могат да се насладят на балкона, където могат да се релаксират и да се насладят на гледката.

В близост до апартамента има множество популярни забележителности, включително Варненската катедрала, Двореца на културата и спорта и Варненската зоологическа градина. Това предоставя на гостите възможност да изследват богатото културно и природно наследство на града.

Най-близкото летище е Варна, което се намира само на 8 километра разстояние от апартамента. Това гарантира удобен достъп и лесно пътуване за гостите, които идват с въздушен транспорт.