Skip to content

MareliS Skies Apartment 95

MareliS Skies Apartment е позициониран в Topola Skies Resort. Апартамента е напълно обзаведен и предлага всички удобства за превъзходна почивка.От терасата се разкрива красива гледка ,която спира дъха. Като наши гости можете да се възползвате от атракционите на комплекса напълно безплатно- 4 басейна,спа,и паркинг. Със зет планер достигате до екзотичен плаж за секунди.

В близост до апартамента има също и град Балчик, който е известен със своята красива Балчишка крепост и прекрасните градини на Ботаническата градина. Можете да се потопите в богатата история и култура на това място, разглеждайки историческите забележителности и наслаждавайки се на уникалната атмосфера.

Апартаментът Marelis Skies предлага уют и комфорт след дълъг ден на изследване на околните забележителности. Стилно обзаведен, разполага с всички необходими удобства за приятен престой. От просторната тераса можете да се насладите на красиви гледки към околността и да се релаксирате в прегръдките на природата.

Независимо дали искате да изследвате природната красота на Adora Beach, да играете голф в Tracian Cliffs или да откриете културното наследство на Балчик, апартаментът Marelis Skies е идеалното място за вашата почивка. Очакваме ви с отворени врати и се надяваме да създадем незабравими спомени за вас.