Skip to content

MEDITERANEO

BELLA VITA RESIDENCE се очаква да бъде изграден за период от 2.5 години. Начало на строителство – 01.12.2021.

!!!КОМПЛЕКСЪТ Е НА 100% ФИНАНСОВО ОБЕЗПЕЧЕН ОТ БАНКА!!! 

Жилищен комплекс от затворен тип, разположен на 7 км. от центъра на гр. Варна, между кв. Виница и красивия курортен комплекс “Св. Св. Константин и Елена”. Районът се отличава с чист въздух, тиха и спокойна атмосфера и изключително бърза и лесна достъпност до центъра на града /само на 10 минути с автомобил/.

Обектът е ситуиран така, че на самия му вход има спирка на градския транспорт. Bella Vita Residence – Апартаменти на морето, ще бъде изграден върху терен от 18 098 кв.м, на който са разположени 4 жилищни сгради, всяка от които на 5 етажа и прекрасно озеленен парк с площ от 2 400 кв.м.

В комплекса ще имате възможност да избирате между 272 апартамента – студиа, двустайни и тристайни, с площ от 33 до 85 / 135/ кв.м. Всички жилища, разположени на първия етаж ще има прилежащи самостоятелни дворове, а тези на последните ще разполагат с прекрасни панорамни тераси. Ситуирането на сградите в проекта гарантира прекрасна морска панорама от апартаментите разположени на трети, четвърти и пети жилищен етаж.

За да осигурим комфорта на живеещите в комплекса са предвидени 230 открити и 105 закрити паркоместа, голяма паркова зона с детски площадки, детска градина, занималня, магазин за хранителни стоки, аптека, фризьорски салон и др.

 

Жилищата се издават на шпакловка, с монтирани ключове и контакти, изградена климатична инсталации и блиндирани входни врати. За изграждането на комплекса са предвидени материали от висок клас, съобразени с последните технологични тенденции.

В комплекс Bella Vita Residence ще бъде осигурен професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба /жива охрана/ и видео наблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на системите и инсталациите и др. 

Здраве, Хармония и Защита – Водата в комплекса ще е филтрирана до 100 микрона по италианска технология на ЕУРОАКУЕ * Постоянно витализиране на водата с швейцарската технология Аква KАТ * Живот без електросмог с технологията на Рейгард

 

Отстъпка от 7% при закупуване на климатици GREE & Mitsubishi от Деймос Корект OOД с 36 месечна гаранция!

Покупката на имот в комплекса е възможна и срещу разплащане и с криптовалути!

Договореност от страна на банка ДСК за предоставяне на възможност за кредитиране /потребителско и ипотечно/ на много преференциални условия и ВНИМАНИЕ – още на етап подписване на предварителен договор!!!

Подходящ проект за инвестиции;