Категория: Консумативи

Easy Water

Easy Water

Марката Easywater е специализирана в естествените и природосъобразни системи за обработка на вода, които не включват използването на хлор. Линията продукти Easywater Total Care има за цел да направи и запази водата в басейни и джакузита бистра и без бактерии. Продуктите Easywater Total Care не убиват бактериите сами по себе си, но подпомагат по естествен път отстраняването им.

Easywater Total Care влияе на така наречения био-слой, като по този начин попречва на бактериите да се закрепят по стените на басейна или джакузито. А ако бактериите не могат да се закрепят по стените, те не могат и да се размножават.

Този био-слой, произведен от бактериите, представлява нещо като лепкав защитен слой, който снабдява бактерията с храна и топлина, и ѝ осигурява защита. Easywater Total Care се грижи за това, бактериите да не могат да отделят въпросния био-слой. Това, както и фактът, че бактериите не могат повече да се закрепят по стените и плуват свободно из водата, означава, че бактериите в даден момент ще попаднат в пречиствателните филтри. По тази причина, потребителите трябва да почистват филтрите на всеки 2 до 3 седмици.
Ако случайно част от бактериите остане във водата, озонаторът ще се погрижи за тях. Озонаторът, намиращ се в почти всеки модел джакузи или басейн, отделя озон, който умъртвява безследно бактериите.

Чрез естественото действие на Easywater Total Care използването на хлорни таблетки не е необходимо. Постоянното излагане на хлор не е препоръчително за здравето. Освен всичко, миризмата на хлор намалява значително удоволствието при използването на джакузито или басейна. С Easywater Total Care това е минало.

Все пак, при интензивно използване на джакузито, е препоръчително да се добавят 20 гр. хлорен гранулат за корекция на водата. Това третиране действа балансиращо, а количеството хлор е минимално и изчезва напълно след известно време.

1 x Easywater Total Care

1 x Easywater Total Care
Продължителност на използване: 3-5 месеца*
Препоръчителна цена: 109 €
* Количество на използване в зависимост от съдържанието на водата: 100ml на 1000 литра вода

2 x Easywater Total care

2 x Easywater Total care
Продължителност на използване: 6-10 месеца*
Препоръчителна цена: 219 €
* Количество на използване в зависимост от съдържанието на водата: 100ml на 1000 литра вода